VIDEO. Enoriaşii şi-au scos măştile şi au pupat sicriul ÎPS Pimen, care a decedat de COVID-19

  • După depunerea sicriului ÎPS Pimen la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceva, enoriaşii au rămas la priveghi
  • O parte dintre cei prezenţi au uitat de măsurile de siguranţă impuse pentru prevenirea infecţiei cu COVID-19
  • Enoriaşii şi-au scos măştile şi au sărutat siciriul ÎPS Pimen.
40517 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Enoriaşii şi-au scos măştile şi au pupat sicriul ÎPS Pimen, care a decedat de COVID-19

Video. Enoriaşii şi-au scos măştile şi au pupat sicriul ÎPS Pimen, care a decedat de COVID-19

Imagini şocante de la Suceava! Enoriaşii au uitat de măsurile de siguranţă privind infectarea cu COVID-19, şi-au scos măştile şi au sărutat sicriul ÎPS Pimen

În imaginile transmise live se observă că inclusiv copii sărutau sicriul. Ulterior, sicriul a fost delimitat cu un cordon pentru ca oamenii să nu se mai poată apropia de acesta.

Sicriul în care se află trupul neînsufleţit al ÎPS Pimen, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, a fost depus, în seara zilei de miercuri, la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava. Deşi iniţial s-a anunţat că BOR va lua măsuri stricte de siguranţă, zeci de credincioşi s-au adunat la priveghi. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici