VIDEO | Explozie într-un bloc din Satu Mare: Două persoane au suferit arsuri

O explozie a avut loc, miercuri, într-un bloc de garsoniere din Satu Mare, două persoane suferind arsuri iar alte două atacuri de panică, imobilul fiind evacuat.

939 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că explozia a avut loc la un apartament situat la etajul 4 al blocului respectiv.

„Două persoane au suferit arsuri şi alte două au atacuri de panică în urma unei explozii la un apartament de la etajul 4 al unui bloc de pe Bulevardul Cloşca din Satu Mare. Imobilul este evacuat, 25 de persoane fiind evacuate. Din primele date, 11 apartamente sunt afectate, dintre care 3 mai grav”, a spus Pop.

Potrivit acesteia, cauza exploziei se cercetează, la faţa locului fiind prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi altor instituţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozie,
bloc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici