VIDEO Înmormântare cu mai mult de 100 de persoane în Baia Mare. Ce spun poliţiştii

Ordonanţele miltare au reglementat înmormântările şi au permis un număr de maxim 8 persoane prezente, însă regulile nu sunt respectate de toţi.

28599 afișări
Imaginea articolului VIDEO Înmormântare cu mai mult de 100 de persoane în Baia Mare. Ce spun poliţiştii

VIDEO Înmormântare cu mai mult de 100 de persoane în Baia Mare. Ce spun poliţiştii

Un astfel de exemplu negativ s-a petrecut astăzi la Baia Mare unde peste 100 de cetăţeni au participat la o ceremonie de înmormântare desfăşurată în incinta cimitirului de pe Bd. Unirii, relatează BaiaMare24.

Oamenii de etnie romă au ocupat mai multe trotuare adiacente cimitirului.

Într-un comunicat emis ulterior CJSU a precizat următoarele:

Poliţiştii băimăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezenţa mai multor persoane în zona unui cimitir de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ. Echipajele de poliţie s-au deplasat la faţa locului şi le-au solicitat cetăţenilor care se aflau în perimetrul respectiv să respecte prevederile ordonanţelor militare. Slujba de înmormântare s-a desfăşurat în conformitate cu prevederile ordonanţei militare, cu participarea a maximum opt persoane. Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor şi gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate şi vor fi sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare de către poliţişti. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenţie a poliţiştilor, urmând a fi luate măsuri în funcţie de cele constatate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici