VIDEO: Iranian prins în flagrant în Capitală, în timp ce vindea 500 de grame de heroină pentru 11.000 euro

  • Un iranian, de 62 de ani, a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea, miercuri pe o stradă din Bucureşti, 500 de grame de heroină pentru 11.000 de euro, a anunţat IGPR.
  • La percheziţii, poliţiştii au ridicat din casa bărbatului 180 de grame de heroină, cinci telefoane, 600 lei şi 200 euro.
  • Instanţa a dispus pentru iranian măsura arestării preventive.
1320 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Iranian prins în flagrant în Capitală, în timp ce vindea 500 de grame de heroină pentru 11.000 euro

Sursa foto: Captură Youtube

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C. au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant delict, în cadrul unui dosar de trafic de heroină. La data de 4 martie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au surprins în flagrant delict un cetăţean iranian, de 62 de ani, în timp ce ar fi comercializat, pe o stradă din Bucureşti, 500 de grame de heroină, pentru 11.000 de euro, arată IGPR, într-un comunicat de presă remis, duminică, MEDIAFAX.

De asemenea, în urma percheziţiei domiciliare efectuate în Bucureşti, de la domiciliul bărbatului, poliţiştii au ridicat aproximativ 180 de grame de heroină, un cântar electronic de precizie, cinci telefoane mobile şi cinci cartele sim, precum şi 600 de lei şi 200 de euro.

Instanţa a dispus pentru iranian măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Acţiunea poliţiştilor a fost făcută cu ajutorul celor la Direcţia Opraţiuni Speciale, conchide sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici