VIDEO | Loteria Română anunţă câştigătorul marelui premiu de 4,7 milioane de euro, la Loto 6/49/ „Cine face ca mine, ca mine să păţească!”

Andrei Butnariu din Galaţi este norocosul câştigător al marelui premiu, de aproximativ 4,7 milioane de euro, la Loto 6/49, acesta jucând de 20 de ani, anunţă Loreria Română.

6076 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Loteria Română anunţă câştigătorul marelui premiu de 4,7 milioane de euro, la Loto 6/49/ „Cine face ca mine, ca mine să păţească!”

Loteria Română anunţă câştigătorul marelui premiu de 4,7 milioane de euro, la Loto 6/49

“Cine face ca mine, ca mine să păţească!” – este mesajul pe care cel mai proaspăt milionar în euro l-a transmis tuturor jucătorilor Loteriei Române.

Instituţia anunţă că în cursul zilei de marţi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică 12 mai 2019, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro).

"Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obţinut şi 18 câştiguri de categoria a II-a, 45 câştiguri de categoria a III-a si 20 câştiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câştigului fiind de 22.406.795,79 lei", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX..

Sursa citată preciează că norocosul câştigător se numeste Andrei Butnariu, este gălăţean şi joaca de peste 20 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Română.

"Dupa cum ne-a declarat, se considera un om norocos pentru ca nu este pentru prima data cand castiga la Loteria Romana. Are in palmares mai multe premii de categoria a II-a la jocul sau preferat, Loto 6/49, la care joaca, in mod constant, aceleasi numere, in aceeasi formula de joc care i-a adus duminica, 12 mai a.c., premiul cel mare. A aflat ca este marele castigator al premiului de categoria I la Loto 6/49 luni dimineata cand, conform obiceiului, si-a verificat biletul", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Bărbatul a spus că va continua să joace pentru că speră să câştige şi alte premii importante. Cu banii câştigaţi acum la Loto 6/49 îşi doreste, în primul rând, să-şi ajute copiii şi nepoţii.

“Cine joacă, poate câştigă!” - este ideea dupa care se ghideaza norocosul câştigător.

La tragerea Loto 6/49, de duminică, 12 mai 2019, s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 17-010 din Galati şi a fost completat la Loto 6/49 cu 3 combinaţii complete de numere, după cum urmează: 9 numere în zona A, câte 8 numere în zona B, respectiv C (în total 140 variante) şi 3 variante la Noroc. Acesta este primul câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici