VIDEO Momente tensionate pentru patru persoane, la bordul unui yacht. Catamaranul s-a izbit de stabilopozi şi a început să ia apă, la Agigea

  • Un yacht care venea din Grecia a fost surprins de furtună pe Marea Neagră, la Eforie.
  • Împinsă de vânt, nava s-a lovit de stabilopozii unui dig din Agigea şi a început să ia apă.
  • La bord se aflau patru persoane, care au sunat la numărul de urgenţă 112.
1230 afișări

Un yacht care venea din Grecia, cu patru persoane la bord, a fost surprins de furtună noaptea trecută, în dreptul staţiunii Eforie.

Din cauza valurilor mari şi a vântului puternic, ambarcaţiunea nu a putut intra în portul turistic de acolo şi a fost nevoit să se îndrepte spre Constanţa. La Agigea, însă, marea a împins yacht-ul spre ţărm. Nava s-a lovit de stabilopozii unui dig şi a început să ia apă. 

La ora 4 dimineaţa, în urma unui apel 112, Agenţia de Salvare pe Mare a trimis o şalupă, Artemis, care a tractat catamaranul până în Portul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici