Video VIDEO Organizatorii, huiduiţi de protestatarii din Piaţa Victoriei pentru că au pus muzică pe scenă

Organizatorii manifestaţiei din Piaţa Victoriei au fost huiduiţi, sâmbătă, chiar de către protestatari după ce au încercat să pună muzică de pe o scenă amplasată în perimetrul Pieţei. Aceştia au renunţat la a mai transmite vreun mesaj de pe scenă.

1679 afișări

"Dă-te jos! Dă-te jos! Ruşine să vă fie!", "Securiştilor, ne mai trebuie să dansăm aici, să facem o horă", "Dă scena jos! Ce vreţi, să deturnaţi protestul?", "Arde cămaşa pe noi. Au murit oameni aici, băi!" - au fost reproşurile manifestanţilor la adresa organizatorilor, care au încercat să pună muzică, de pe o scenă amplasată în Piaţa Victoriei.

Astfel, organizatorii au renunţat la a mai transmite vreun mesaj de pe scenă, anunţul fiind făcut de către protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, cunscut pentru participarea sa la astfel de evenimente.

"Nu am venit să ne certăm şi să ne înjurăm. Vă rog, să fim uniţi, să reconstruim România. E ultima dată când se vorbeşte de la această scenă. Îmi pare rău că s-a pus muzică. Pare miting PSD, nu suntem ca ei, pentru acest luru am venit din Italia, Spania, Anglia, Suedia şi din toată România să cerem acelor criminali să răspundă pentru crimele din 10 august”, a spus Marian Moroşanu, poreclit Ceauşescu, de pe scena amplasată în Piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici