Video VIDEO Preşedintele Klaus Iohannis, la slujba de Paşte de la Biserica „Sfânta Treime” din Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis participă, duminică dimineaţa, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Paşte de la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a Sibiului.

520 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Biserica „Sfânta Treime” din Piaţa Mare la ora 9.50, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis.

Şeful statului nu a dat declaraţii, dar le-a făcut cu mâna celor prezenţi.

Familia Iohannis a participat sâmbătă seara şi la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul oraşului.

„Tuturor creştinilor care acum serbează Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a spus preşedintele Klaus Iohannis. Acesta a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară şi germană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici