VIDEO | Pui de căprioară, salvat de pompierii din Argeş: Animalul zăcea nemişcat, cu răni în partea inferioară a corpului

  • Angajaţii ISU Argeş au salvat, vineri dimineaţa, un pui de căprioară, care a rămas blocat într-un gard de fier.
  • Animalul a primit îngrijiri de la un medic veterinar, iar apoi a fost eliberat.
499 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Pui de căprioară, salvat de pompierii din Argeş: Animalul zăcea nemişcat, cu răni în partea inferioară a corpului

Pompierii din Argeş au salvat un pui de căprioară care a rămas prins într-un gard

Potrivit ISU Argeş, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţa într-un cartier din oraşul Ştefăneşti, unde un pui de căprioară a rămas blocat într-un gard de fier.

„Ajunşi la faţa locului, pompierii l-au zărit stând nemişcat, posibil sleit de puteri după atâtea încercări de eliberare nereuşite, încercări care i-au provocat răni la partea inferioară a corpului”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Pompierii au tăiat gardul şi au reuşit să salveze animalul.

Acesta a primit îngrijiri de la medicul veterinar al localităţi, ulterior fiind eliberat în mediul natural de către pompieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici