Video VIDEO | Timp de aşteptare de 480 de minute la intrarea în Punctul de Frontieră Nădlac I. Cauzele întârzierilor

  • În ultimele 24 de ore, pe la Nădlac I au intrat 4100 de persoane
  • Întârzierile sunt cauzate de anchetele epidemiologice
  • La Nădlac II timpii de aşteptare sunt mai reduşi
2977 afișări
Traficul la intrarea în România prin punctul de Frontieră Nădlac I întregistrează întârzieri serioase din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea în ţară, timpii de aşteptare fiind, duminică, de 480 de minute şi 90 de minute la ieşire.
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, Laura Bondar, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că sunt 7 artere la intrarea în ţară.
 
 
”La Nădlac I sunt 7 artere de intrare în ţară, timpii de aşteptare fiind de 480 de minute, iar la ieşire sunt 6 artere, timpii de aşteptare fiind de 90 de minute. În ultimele 24 de ore au intrat în ţară 4100 de persoane cu 1100 de mijloace de transport, iar la ieşire s-au prezentat 6300 de persoane cu 1900 de mijloace de transport. Timpii de aşteptare sunt cauzaţi de ancheta epidemiologică efectuată la intrarea în ţară”, a spus Bondar.
 
În ceea ce priveşte Punctul de Frontieră Nădlac II se lucrează pe 6 artere la intrarea în ţară, timpii de aşteptare fiind de 250 de minute , iar la ieşire sunt 2 artere, timpii de aşteptare înregistraţi fiind de 30 de minute.  
 
”Au intrat în ţară în ultimele 24 de ore 4300 de persoane şi 2600 de mijloace de transport, iar la ieşire au fost 2600 de persoane cu 1900 de mijloace”, a precizat Laura Bondar.
 
Potrivit acesteia, măsurile luate la frontieră sunt necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.
 
”În această perioadă, formalităţile de frontieră urmează aceeaşi procedură chiar dacă s-a instituit starea de alertă, persoanele care intră în ţară fiind preluate de reprezentanţii DSP pentru efectuarea triajului epidemiologic”, a mai spus Bondar.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici