Video VIDEO. Un bărbat din Galaţi care a furat o pereche de ochelari s-a bătut cu angajaţii magazinului. Reacţia Poliţiei

  • Un bărbat care a furat o pereche de ochelari s-a bătut cu angajaţii magazinului
  • Incidentul a apărut pe monitoarele unităţii comerciale şi a fost înregistrat cu ajutorul unui telefon mobil
  • Agresorul a fost reţinut de poliţiştii gălăţeni la câteva ore după scandal
2283 afișări

Incidentul a avut loc miercuri într-un magazin din oraşul gălăţean Tg.Bujor. În imagini apare un bărbat cu faţa acoperită care încearcă să iasă din magazin, dar este oprit de una dintre angajate. El forţează ieşirea şi devine violent în momentul în care în ajutorul femeii sar şi alte persoane. Până la urmă, el reuşeşte să fugă având asupra sa o pereche de ochelari furată din magazin.

„La data de 06 mai a.c., ora 16.30 poliţiştii Oraşului Târgu Bujor au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de o angajată a unui magazin, din localitate, despre faptul că un bărbat, având faţa acoperită cu gulerul de la haină, până la nivelul ochilor, ar fi sustras din magazin o pereche de ochelari de soare, iar în momentul în care ar fi încercat să-l oprească, la ieşirea din magazin, acesta ar fi devenit violent şi ar fi lovit-o, reuşind să fugă”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Agresorul, un bărbat de 27 de ani, a fost descoperit de poliţişti la puţin timp după incident.

„Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi, în urma activităţilor investigative, l-au identificat pe prezumtivul autor, în persoana unui bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galaţi. Acesta a fost depistat la domiciliul unei rude, din oraşul Târgu Bujor, şi la controlul corporal, poliţiştii au găsit asupra lui un cuţit, tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri şi apoi a fost reţinut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici