VIDEO Un şofer a ignorat plata parcării în centrul Sibiului şi a ieşit contrasens, rupând barierele

Un şofer sibian a ignorat orice regulă impusă de regulamentul unei parcări publice şi, după ce a lăsat maşina într-o parcare prevăzută cu bariere, timp de 6 ore, la plecare nu a plătit, a intrat pe contrasens şi a rupt barierele.

562 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un şofer a ignorat plata parcării în centrul Sibiului şi a ieşit contrasens, rupând barierele

„În noaptea de 20 spre 21 octombrie 2022, după ce maşina pe care o conducea a fost parcată timp de aproape 6 ore în parcarea Cazarma 90, la puţin timp după miezul nopţii sibianul a dorit să plece. Nu a considerat însă necesar să plătească pentru orele de parcare”, arată Primăria Sibiu.

Sibianului i s-a părut mai simplu să treacă fără să achite contravaloarea celor 6 ore de parcare, ignorând bariera.

Şoferul a ieşit pe la punctul de intrare în parcare, apoi a intrat pe contrasens pe banda de circulaţie, rupând bariera.

Imaginile video au fost depuse de Primăria Sibiu la Inspectoratul Judeţean de Poliţie împreună cu o plângere.

Astfel, şoferul va avea de suportat, pe lângă costurile reparaţiilor, şi rigorile legii în astfel de cazuri de distrugere de bunuri publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici