Viorel Vasile şi şapte şefi din Poliţia Capitalei, cercetaţi prealabil

Viorel Vasile, înlocuit miercuri de la conducerea Poliţiei Capitalei, şi şapte şefi din insituţie sunt cercetaţi prealabil, după ce în urma unui control făcut la sfârşitul anului trecut au fost găsite mai multe nereguli, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

525 afișări
Imaginea articolului Viorel Vasile şi şapte şefi din Poliţia Capitalei, cercetaţi prealabil

Viorel Vasile şi şapte şefi din Poliţia Capitalei, cercetaţi prealabil (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române a precizat că mai multe informaţii despre această cercetare vor fi date în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la ora 15.00.

Ministrul Gabriel Berca a dispus, miercuri, încetarea împuternicirii în funcţia de directorul general al Poliţiei Capitalei a chestorului Vasile Viorel, continuitatea conducerii instituţiei fiind asigurată de adjunctul acestuia, comisarul-şef Gheorghe Dumitru.

Viorel Vasile a fost schimbat, miercuri, de la conducerea Poliţiei Capitalei, pe fondul atacului armat de la coaforul din Dorobanţi, în care poliţişti de la Secţia 14 sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate plângerea făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici