Viscolul puternic restricţionează circulaţia pe DN 22 între Râmnicu Sărat şi Băile

Din cauza viscolului puternic care transportă zăpada şi a vizibilităţii reduse, CNAIRşi Poliţia Rutieră au decis instituirea retricţiei circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală mai mare de 3.5 tone, începând cu ora 7:30, pe DN 22 între Râmnicu Sărat şi Băile (limita judeţului Brăila).

4274 afișări
Imaginea articolului Viscolul puternic restricţionează circulaţia pe DN 22 între Râmnicu Sărat şi Băile

Viscolul puternic restricţionează circulaţia pe DN 22 între Râmnicu Sărat şi Băile

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, în intervalul orar 08.00 – 15.00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe ambele sensuri, pe tronsonul kilometric 27 – 28 şi pe sensul către Piteşti, între kilometrii 70 şi 71, pentru montarea panouri fonoabsorbante.

În intervalul orar 08.00 – 16.00, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetaţiei din apropierea carosabilului, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 203+600 metri - 204+300 metri, în extravilanul localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea. Circulaţia rutieră se va opri în reprize de 20 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici