Vitezoman pe autostrada A3: 207 km/oră într-o zonă unde limita este de 100 km/oră

Un tânăr de 20 de ani a fost surprins cu aparatul radar circulând cu 207 kilometri pe oră, pe Autostrada A3, în zona localităţii Ştefăneşti, judeţul Ilfov, într-o zonă unde limita maximă este de 100 kilometri pe oră.

717 afișări
Imaginea articolului Vitezoman pe autostrada A3: 207 km/oră într-o zonă unde limita este de 100 km/oră

Sursa foto: Poliţia Română

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov şi ai Brigăzii Autostrăzii A3 au acţionat pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive, precum şi a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

Astfel, poliţiştii rutieri din Măgurele au oprit pe DN5 din Jilava, un autoturism, iar la testarea şoferului cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea organelor de poliţie, bărbatul de 41 de ani a refuzat să fie dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Poliţiştii din Măgurele au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Un alt bărbat a fost oprit pe DN1A Mogoşoaia, de către poliţiştii din Buftea, iar la testarea cu aparatul drug test, acesta a indicat valori pozitive la consumul a două substanţe psihoactive. De asemenea, şoferul a fost testat şi cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice. Poliţiştii din Buftea au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe psihoactive.

De asemenea, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi A3 au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care conducea o maşină pe Autostrada A3 în zona localităţii Ştefăneşti, din judeţul Ilfov, cu 207 km/h, pe un sector de drum, unde limita maximă de viteză este de 100 de km/h. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici