Vladimir Frolov, generalul rus care a luptat la Mariupol, a murit

  • Generalul a fost înmormântat sâmbătă la Sankt Petersburg.
  • Primarul: „A murit într-o bătălie eroică”.
  • Nu este clar câţi generali ruşi şi-au pierdut viaţa în Ucraina: potrivit Kievului, ar fi cel puţin 15, potrivit presei internaţionale - cel puţin 7.
2321 afișări
Imaginea articolului Vladimir Frolov, generalul rus care a luptat la Mariupol, a murit

Vladimir Frolov, generalul rus care a luptat la Mariupol, a murit

Un alt general rus, generalul-maior Vladimir Frolov, a murit în Ucraina. Ştirea a fost difuzată de presa rusă şi, de asemenea, preluată de numeroase canale internaţionale, printre care Reuters şi CNN.

Generalul a fost înmormântat sâmbătă, 16 aprilie, la Sankt Petersburg, a informat biroul de presă al primarului oraşului.

Alexander Beglov, primarul Sankt-Petersburgului, a emis şi un mesaj de condoleanţe, în care se menţionează că generalul „a murit de o moarte eroică în luptă împotriva naţionaliştilor ucraineni”, fără a preciza unde şi când a fost ucis.

„Astăzi ne luăm rămas bun de la un adevărat erou”, a spus primarul, care a asistat la înmormântare. „Vladimir Petrovici Frolov”, a adăugat el, „şi-a sacrificat viaţa pentru ca copiii, femeile şi bătrânii din Donbass să nu mai audă exploziile bombelor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici