Voiculescu: Aseară am mâncat varză cu cârnaţi, am băut vin, m-am uitat la Gâdea

Omul de afaceri Dan Voiculescu a declarat, vineri dimineaţă, la IPJ Ilfov, că joi seară, înainte de ziua în care se va pronunţa sentinţa în dosarul ICA, a mâncat varză cu cârnaţi, a băut vin, s-a uitat la emisiunea lui Mihai Gâdea şi s-a culcat, dormind bine, dovadă că nu e speriat.

2288 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Aseară am mâncat varză cu cârnaţi, am băut vin, m-am uitat la Gâdea

Voiculescu: Aseară am mâncat varză cu cârnaţi, am băut vin, m-am uitat la Gâdea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Dan Voiculescu a spus, răspunzând unei întrebări, că joi seară a stat cu familia, a băut "un pahar, două sau trei chiar de vin alb”, a mâncat o varză călită "extraordinară" cu cârnaţi olteneşti, s-a uitat la emisiunea lui Mihai Gâdea iar pe la ora 23.30 - 24.00 s-a culcat.

"De dormit, am dormit bine. Şi faptul că am dormit bine e dovada faptului că nu sunt stresat, în sensul de speriat", a mai spus Voiculescu.

Dan Voiculescu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul Poliţiei Ilfov, conform controlului judiciar dispus în cazul său în alt dosar, respectiv cel al şantajării unui oameni de afaceri.

Curtea de Apel Bucureşti va da vineri decizia finală în dosarul ICA.

Dan Voiculescu şi alte 12 persoane au fost trimişi în judecată în acest dosar la începutul lunii decembrie 2008. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că privatizarea frauduloasă a ICA ar fi fost făcută în folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizată prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro. Potrivit procurorilor, prejudiciul produs în urma acestei privatizări se ridică la peste 60 de milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici