Video Vrăjitoarele Papina şi Simona, prinse la furat de caşcaval şi salam (Video ProTv)

Poliţiştii târgovişteni au prins, în noaptea de luni spre marţi, două femei din Bucureşti care s-au recomandat drept vrăjitoarele Papina şi Simona, după ce au fost surprinse, alături de o adolescentă, de camerele de supraveghere din trei supermarket-uri furând caşcaval, salam şi muşchi afumat.

116 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, inspector Pamela Ropotan, femeile au furat 22 de role de caşcaval, zece kilograme de muşchi afumat, o pungă de zahăr, o cutie de brânză topită şi mai multe batoane de salam.

Femeile, care s-au recomandat drept vrăjitoarele Papina şi Simona, nu au recunoscut fapta şi au spus că au fost duse degeaba la Poliţie. Cele două femei şi adolescenta în vârstă de 16 ani erau ajutate de un tânăr care le aştepta cu maşina în parcarea din faţa supermarket-urilor pentru a goli sacoşele pe care le umpleau cu produse. Angajaţii mgazinelor le-au surprins pe femei pe camerele de supraveghere şi au anunţat imediat Poliţia.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că cele trei femei din Bucureşti sunt autoarele mai multor furturi din mai multe magazine de pe raza municipiului Târgovişte. Pe numele lor s-a început urmărirea penală pentru furt calificat, faptă pedepsită cu închisoarea de trei la 15 ani. Cercetările continuă pentru definitivarea intregii activităţi infracţionale, iar bunurile au fost recuperate şi predate magazinelor”, a declarat comisar Nelu Muraru, şef Birou Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici