Vrancea: Bărbat fără permis a furat maşina din Braşov şi a condus-o urmărit de poliţie cu 160 km/oră

Un bărbat fără permis, care a furat o maşină din judeţul Braşov, a condus-o cu 160 de kilometri pe oră, cu Poliţia pe urme, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat într-un şant în judeţul Vrancea.

312 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Bărbat fără permis a furat maşina din Braşov şi a condus-o urmărit de poliţie cu 160 km/oră

Vrancea: Bărbat fără permis a furat maşina din Braşov şi a condus-o urmărit de poliţie cu 160 km/oră

Poliţiştii vrânceni au fost sesizaţi de către colegii lor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov cu privire la un autoturism care a fost sustras de pe raza lor de competenţă şi, cel mai probabil, se află pe raza judeţului Vrancea, iar şoferul nu are permis de conducere.

Potrivit IPJ Vrancea, autoturismul a fost identificat pe DN2D, în zona localităţii Boloteşti, de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Focşani, însă şoferul nu a oprit la semnalele efectuate de către poliţişti, fiind urmărit de echipajul de poliţie în timp ce se deplasa către municipiul Focşani, cu o viteză de peste 160 km/h.

Într-o curbă periculoasă, autoturismul urmărit a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe câmp.

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare pentru scoaterea şoferului.

Tânărul în cauză a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici