Vrancea: Zeci de case şi străzi, inundate, iar circulaţia pe două drumuri, închisă

Peste patruzeci de case din două cartiere din oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea, au fost inundate, miercuri, după ce apa de pe versanţii Măgurei s-a revărsat, în unele locuri apa ajungând, pe străzi şi în case, la aproape un metru, iar circulaţia pe două drumuri din judeţ a fost închisă.

3 afișări
Imaginea articolului Vrancea: Zeci de case şi străzi, inundate, iar circulaţia pe două drumuri, închisă

Vrancea: Zeci de case şi străzi, inundate, iar circulaţia pe două drumuri, închisă

Sistemul de canalizare nu a putut să preia apa, situaţie ce a dus la inundarea a peste 40 de case din cartierele Satul Nou şi Caragea din Odobeşti.

Primarul oraşului Odobeşti, Daniel Nicolaş, a declarat, miercuri dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX, că dacă ploaia nu se va opri există riscul ca întregul oraş să fie inundat.

Din cauza acestei situaţii, autorităţile din Odobeşti au hotărât să închidă drumul judeţean Odobeşti-Jariştea, care a fost acoperit de ape, şi nu se mai poate circula decât cu maşini de mare tonaj.

O situaţie similară se înregistrează şi pe DN 2D Focşani-Ozdura-Târgu Secuiesc-Braşov, în zona kilometrului 18 circulaţia fiind închisă după ce apa a acoperit şoseaua.

În urma ploilor şi a furtunii puternice din noaptea de marţi spre miercuri, trei localităţi din judeţ - Milcovul, Scoruş şi Varniţa - au rămas fără energie electrică.

Totodată, localitatea Fitioneşti, unde locuiesc aproximativ 3.000 de persoane, este izolată de mai bine de 48 de ore, după ce podul provizoriu de pe pârâul Zăbrăuţi ,ce asigura legătură între această localitate şi restul judeţului, a fost rupt de ape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici