Vrei să mergi în concediu în Grecia? Cristi, un turist român, îţi arată cum te poţi distra acolo, în pandemie

  • Dacă mergi în vacanţă în Grecia să ştii că nu îţi mai umpli tu farfuriile, chiar dacă e bufet suedez
  • Şezlongurile de pe plajă sunt aşezate la o distanţă de 3 metri
  • Nu eşti obligat să porţi mască iar copiii se pot distra la locul de joacă
5834 afișări
N-ai reuşit să ajungi în vacanţă în Grecia şi te întrebi cum este acolo, în plină pandemie? Cristi se distrează de aproape o săptămână pe o plajă. Lucrurile nu diferă mult faţă de anul trecut. Te poţi bucura de vacanţă fără să fii obligat să porţi mască, chiar dacă toţi angajaţii hotelurilor şi restaurantelor au mască şi mănuşi. Locurile de joacă pentru copii sunt deschise iar tu ai mai mult loc pe plajă, pentru că sunt mai puţini turişti. De la masă nu lipseşte bufetul suedez, dar nu-ţi mai umpli tu farfuria.
 
„Singura regulă care ni s-a comunicat la recepţie a fost să nu stăm mai mult de patru persoane la masă. Iar regulile sunt cele obişnuite, pe care le găsim şi în România”, a explicat turistul român.

O regulă impusă în timpul pandemiei este că turiştii nu se ma pot servi singuri. 
 
„O diferenţă faţă de anul trecut este că la bufet nu te mai serveşti singur, ci eşti servit de către staff”, a mai declarat Cristi. 

Şi la plajă există reguli noi. 
 
„Fiecare client primeşte un şezlong, în momentul în care face check-in. Şi păstrează acel şezlong, de fapt, o umbrelă şi două şezlonguri, tot sejurul.(...) Foarte puţini clienţi pe plajă”, a spus acesta. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici