Vrei să te angajezi în străinătate? Cum ar fi să munceşti pe plantaţie?

Dacă sintagma „a munci pe plantaţie” nu are o conotaţie pozitivă, tot ar fi mai bine ca în România! Şi asta pentru că angajatorii din ţările africane caută specialişti agronomi care să coordoneze activitatea pe plantaţiile de arbori de cauciuc sau de palmieri pentru ulei.

102 afișări
Imaginea articolului Vrei să te angajezi în străinătate? Cum ar fi să munceşti pe plantaţie?

Vrei să te angajezi în străinătate? Cum ar fi să munceşti pe plantaţie? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Este un exemplu de anunţ de angajare, postat pe site-ul de recrutare Jobsinro.ro. Şi dacă ofertele de joburi şi salariile din ţările europene nu te mai satisfac, îţi poţi încerca norocul şi în alte ţări, considerate exotice de către români, cum ar fi cele arabe sau cele din Asia şi Africa. Angajatorii de aici au joburi pentru români, iar salariile sunt de luat în seamă.

De exemplu, un angajator din Belgia a postat pe Jobsinro.ro un anunţ de angajare pentru specialişti care să lucreze în Africa, pe plantaţiile de arbori de cauciuc şi de palmieri de ulei.

Iar sarcinile nu sunt uşoare. Viitorul angajat trebuie să conducăa şi să supervizeze o echipă de peste 100 de angajaţi, să coordoneze activitatea tehnologică şi să pregătească salariaţii locali şi expaţii.

Citeşte mai multe despre angajarea pe plantaţii în străinătate pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici