Vrei să zbori într-o destinaţie însorită de vacanţă? De pe Aeroportul din Timişoara se reiau zborurile către Antalya

  • O nouă companie aeriană va opera chartere de vacanţă, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, iar primul zbor va fi spre Antalya.
  • Primul avion va decola vineri, 21 august, ora 13:30
  • Şi Tarom reia zborurile spre Antalya
209 afișări
Imaginea articolului Vrei să zbori într-o destinaţie însorită de vacanţă? De pe Aeroportul din Timişoara se reiau zborurile către Antalya

Dacă nu te-ai speriat de pandemie şi vrei să pleci în vacanţă trebuie să ştii că din 21 august poţi decola spre Antalya de pe Aeroportul Internaţional Timişoara. O companie aeriană nouă vine în sprijinul tău cu zboruri către renumitele plaje din Turcia.

Este pentru prima dată când noua companie aeriană va ateriza pe aeroportul Timişoara. Aeronava de tip Airbus A320 va ateriza la Timişoara la ora 12:00, urmând mai apoi să decoleze la 12:45 spre destinaţia Antalya – unde va ajunge la ora 14:45, anunţă reprezentanţii Aeroportului Timişoara.

Şi nu sunt singurele veşti bune, pentru că sâmbătă şi Tarom dă startul zborurilor către Antalya, după următorul orar: aterizare pe aeroportul Timişoara la ora 12:30, decolare de pe aeroportul Timişoara la ora 13:30, aterizare pe aeroportul din Antalya la ora 15:40.

Debutul zborurilor charter de vacanţă către Antalya este un moment aşteptat atât de aeroportul Timişoara, cât şi de turişti, mai ales dacă ţinem cont de perioada restricţionată în care ne aflăm şi de sezonul estival în care cele mai multe concedii se doresc a fi petrecute la malul mării. Anul trecut, mai bine de jumătate dintre pasagerii curselor charter, operate de pe aeroportul Timişoara, şi-au petrecut vacanţa de vară în staţiuni din Turcia. Ne dorim ca şi în acest sezon estival, gradul de încărcare către destinaţiile de vacanţă să fie unul cât mai mare, iar turiştii români să aibă posibilitatea de a beneficia de un sejur plăcut în orice destinaţie de vacanţă cu zbor direct din Timişoara”, spune directorul Aeroportului Timişora, Dorel Grădinaru.

Pasagerilor nu trebuie să uite planul măsurilor de protecţie pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce priveşte tranzitarea aeroportului, îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timişoara care este publicat pe site-ul: www.aerotim.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici