Vreme mult mai caldă decât ar fi normal. În unele zone temperaturile vor atinge niveluri record

  • În primele zile ale săptămânii vor fi temperaturi record, mai mari chiar şi cu 10 grade faţă de normalul perioadei
  • Miercuri vremea se va răci
  • Temperaturile tot nu vor scădea sub valorile normale pentru această perioadă
559 afișări
Imaginea articolului Vreme mult mai caldă decât ar fi normal. În unele zone temperaturile vor atinge niveluri record

Vreme mult mai caldă decât ar fi normal. Temperaturi record

În primele zile ale săptămânii vor fi temperaturi record, mai mari chiar şi cu 10 grade faţă de normalul perioadei. De miercuri, însă, vremea se va răci, dar temperaturile tot nu vor scădea sub valorile normale pentru această perioadă

Săptămâna a debutat cu temperaturi neobişnuit de ridicate pentru mijlocul lunii februarie. Luni şi marţi vor fi maxime chiar şi de 18 grade în sudul ţării.

„Temperaturile vor depăşi frecvent 15-16 grade în sudul, în estul ţării, temperaturi care din nou ar putea atinge 17-18 grade în zonele deluroase din sud”, a spus Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

De miercuri, vremea se va răci, iar temperaturile vor scădea chiar şi cu 5-6 grade.

„Este începutul unui proces de răcire care va continua începând cu ziua de miercuri şi până aproape de finalul de săptămână. Această răcire estimată pentru mijlocul săptămânii nu va aduce temperaturile în limitele normale”, a mai spus Mihai Huştiu.

În Bucureşti, meteorologii spun că vremea va fi frumoasă, cu maxime de 15 grade la mijlocul săptămânii. Răcirea se va resimţi şi în Capitală, acolo unde, de miercuri, temperaturile vor scădea, iar valorile nu vor mai depăşi la amiază 9- 10 grade.

Temperaturile normale pentru această perioadă sunt cuprinse între 5 şi 6 grade în partea de sud-vest a ţării şi între 0şi 1 grad în estul Transilvaniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici