Vreme potrivnică în Teleorman: Zeci de copaci au fost doborâţi de vântul puternic

Zeci de copaci au fost doborâţi de vântul puternic de duminică seara în judeţul Teleorman.

475 afișări
Imaginea articolului Vreme potrivnică în Teleorman: Zeci de copaci au fost doborâţi de vântul puternic

Vreme potrivnică în Teleorman: Zeci de copaci au fost doborâţi de vântul puternic

Potrivit ISU Teleorman, peste 50 de pompieri militari, alături de autorităţile locale şi cele din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman au intervenit duminică seara pentru înlăturarea efectelor vântului puternic.

Astfel, au fost degajaţi 35 de copaci doborâţi de vânt în municipiul Turnu Măgurele, unul în Roşiorii de Vede, unul în Nenciuleşti şi unul în localitatea Putineiu. De asemnea, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui TIR răsturnat pe carosabil în municipiul Turnu Măgurele şi a unui unui stâlp de electricitate căzut pe carosabil în zona municipiului Turnu Măgurele.

Tot în Turnu Măgurele, pompierii au acţionat pentru îndepărtarea elementelor de construcţie doborâte de vânt, constând în 7 acoperişuri şi o baracă, dar şi pentru îndepărtarea arborilor căzuţi pe 14 autoturisme.

Autorităţile au asigurat degajarea copacilor şi elementelor de caroserie căzute pe patru conducte de gaz, avariate, în municipiul Turnu Măgurele.

Mai multe localităţi din judeţul Teleorman au fost duminică seara sub cod roşu de vijelii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
furtună,
copaci,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici