VREMEA, 30 ianuarie: 11 judeţe se află sub cod galben de ceaţă, trei sub cod galben de viscol

11 judeţe se află miercuri dimineaţă sub cod galben de ceaţă până la ora 10.00, respectiv 11.00. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, zona de munte a altor trei judeţe este sub cod galben de viscol.

858 afișări
Imaginea articolului VREMEA, 30 ianuarie: 11 judeţe se află sub cod galben de ceaţă, trei sub cod galben de viscol

VREMEA, 30 ianuarie: 11 judeţe se află sub cod galben de ceaţă, trei sub cod galben de viscol

Judeţele vizate de codul galben de ceaţă până la ora 10.00 sunt Vaslui, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Caraş-Severin, Cluj, Sălaj şi Maramureş, iar până la ora 11.00 Vâlcea, Olt şi Dolj.

Ceaţa determină reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

În Vâlcea, Olt şi Dolj se semnalează şi ploaie slabă sau burniţă.

Totodată, ANM a emis cod galben de viscol pentru zona de munte a judeţelor Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, unde până la ora 11.00 este semnalat vânt cu viteze de 90 - 110 kilometri pe oră ce spulberă zăpada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici