VREMEA devine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Valorile termice vor continua să scadă, marţi, astfel că vremea va fi deosebit de rece, geroasă în special dimineaţa şi noaptea, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

3180 afișări
Imaginea articolului VREMEA devine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

VREMEA devine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -10 şi -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -19 şi -10 grade, mai scăzute în depresiuni, spre - 25 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice şi estice, precum şi în zona de munte, unde, mai ales în cursul zilei, pe arii restrânse va fulgui. Vântul va mai avea unele intensificări în estul ţării şi pe crestele montane, temporar spulberând zăpada.

LA BUCUREŞTI:

Marţi, valorile termice vor continua să scadă, vremea devenind deosebit de rece, geroasă în cursul nopţii. Cerul va avea înnorări şi trecător va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de -5...-4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -15 grade.

ÎN ŢARĂ:

Miercuri, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea în toată ţara, dar local gerul va persista chiar şi pe parcursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -12 şi -4 grade, iar cele minime se vor încadra între -20 şi -10 grade, mai scăzute în zonele depresionare, până în jurul a -25 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în sud şi în est, dar condiţiile de fulguială vor fi reduse. Vântul va avea intensificări mai ales ziua în Dobrogea, sudul Moldovei şi în jumătatea estică a Munteniei, precum şi la munte, zone unde va mai spulbera temporar zăpada. Pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură, mai ales în partea a doua a intervalului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici