VREMEA luni şi marţi. Prognoza meteo pentru ultimele zile ale anului

Luni, vremea va fi în general închisă în zonele joase, în special cele din sudul, centrul şi estul ţării, unde ceaţa va persista, iar trecător vor fi burniţe sau fulguieli, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1136 afișări
Imaginea articolului VREMEA luni şi marţi. Prognoza meteo pentru ultimele zile ale anului

VREMEA luni şi marţi. Prognoza meteo pentru ultimele zile ale anului (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Cu totul izolat vor fi condiţii de formare a poleiului. În restul ţării cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi în jur de -2 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 8...10 grade la deal, iar cele minime se vor încadra în general între -6 şi 2 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi în general închisă, cu ceaţă persistentă şi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2...-1 grad.

MARŢI

Vor fi înnorări în cea mai mare parte a ţării, mai persistente în zonele joase din sud şi din est, unde local va fi ceaţă şi izolat vor fi burniţe sau fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori uşor mai ridicate decât cele specifice sfârşitului de an, cu maxime cuprinse între -1 şi 8 grade şi minime între -6 şi 2 grade, mai scăzute în depresiuni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici