VREMEA se menţine călduroasă. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară după-amiaza în Banat, sudul Crişanei şi local în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei, zone în care şi indicele temperatură-umezeală ITU va atinge şi va putea depăşi pragul critic de 80 de unităţi, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

714 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine călduroasă. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA se menţine călduroasă. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări spre seară şi noaptea în zonele de munte, unde numai izolat vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 36 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, dar şi uşor mai ridicate în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi călduroasă, cu o temperatură maximă de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi noaptea când numai izolat vor fi posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici