VREMEA se menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Marţi, în sudul şi estul ţării vremea va fi deosebit de rece, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor marca o creştere uşoară, deşi se vor situa în continuare sub normele caracteristice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros, dar ploile vor diminua semnificativ faţă de intervalul anterior, astfel încât vor fi în general slabe cantitativ şi se vor semnala pe spaţii restrânse la munte şi în sud-est şi cu totul izolat în celelalte regiuni, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

2345 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

VREMEA se menţine deosebit de rece. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

În zona înaltă a Carpaţilor Orientali vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, iar mai ales în partea a doua a intervalului, în sudul Banatului şi în Carpaţii Meridionali.  Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, uşor mai scăzute în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumă. Dimineaţa şi noaptea, pe spaţii restrânse va fi ceaţă şi izolat burniţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade. Cerul va avea înnorări, în special în prima parte a intervalului, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

MIERCURI

Valorile termice vor fi în creştere în toată ţara, însă vor caracteriza în continuare o vreme mai rece decât în mod obişnuit la această dată, în special în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, uşor mai scăzute în nordul Moldovei, iar cele minime, în general, între 0 şi 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul şi în nord-vestul teritoriului, unde pe spaţii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Câmpia de Vest şi pe crestele montane. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, pe spaţii restrânse se va semnala ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici