VREMEA se menţine mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Joi,deşi valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, îndeosebi în jumătatea de nord a ţării, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, informează Angenţia Naţională de Meteorologie.

879 afișări
Imaginea articolului VREMEA se menţine mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

VREMEA se menţine rece. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În vestul şi nord-vestul teritoriului vor fi înnorări persistente şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă, iar izolat vor fi burniţe sau ploi slabe. În rest, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala îndeosebi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 15 grade, iar cele minime între -5 grade în depresiuni şi 5 grade pe litoral.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi condiţii de ceaţă, mai ales  noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1...3 grade.

 

VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, mai ales în zonele de deal din sudul şi estul teritoriului, deşi temperaturile vor continua să scadă uşor. În regiunile intracarpatice, vremea va fi în general închisă şi pe arii restrânse va ploua slab, în timp ce în restul teritoriului, înnorările vor fi temporare. La munte, cu precădere în Carpaţii Orientali, izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -3 şi 6 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief local va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici