VREMEA se răceşte şi devine geroasă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

Luni, valorile termice vor fi în scădere, îndeosebi în cursul nopţii, iar vremea va deveni geroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în depresiuni şi 2...3 grade, izolat, în sud şi vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 şi -5 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

1410 afișări
Imaginea articolului VREMEA se răceşte şi devine geroasă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi

VREMEA se răceşte şi devine geroasă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cerul va fi temporar noros şi, mai ales ziua, va ninge local în Moldova, Transilvania şi zona de munte. În restul teritoriului, ninsorile se vor semnala cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în nord-est, centru şi sud-vest, iar la munte va sufla tare, viscolind şi spulberând ninsoarea. Rafale ale vântului se vor semnala temporar şi în restul zonelor, dar pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse.

LA BUCUREŞTI:

Luni, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 0...2 grade, iar cea minimă, uşor mai scăzută faţă de noaptea precedentă, se va situa în jurul valorii de -9 grade.

ÎN ŢARĂ:

Marţi, valorile termice vor continua să scadă, astfel că vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea în toată ţara. Cerul va fi temporar noros şi, cu precădere în cursul zilei, va mai ninge slab, pe arii restrânse în est, centru şi sud, precum şi în zona de munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi în prima parte a intervalului, în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi zona de munte, unde va mai spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 grade în estul Transilvaniei şi 2 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -20 şi -10 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -23 de grade, dar şi mai ridicate, izolat, în sudul ţării, spre -8 grade. Izolat, spre dimineaţă, în regiunile intracarpatice se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici