Vremea va continua să se încălzească uşor. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va continua să se încălzească uşor, astfel încât temperaturile maxime, apropiate de cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 şi 24 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12 grade în deltă, informează ANM.

1687 afișări
Imaginea articolului Vremea va continua să se încălzească uşor. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va deveni în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

JOI 

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se încălzească uşor, astfel încât temperaturile maxime, apropiate de cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 şi 24 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 1 grad în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12 grade în deltă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, în cursul zilei local în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării, precum şi la munte, dar numai izolat în rest, iar noaptea îndeosebi în Banat şi zona Munţilor Apuseni, unde pe arii restrânse cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, dar şi în zona montană înaltă. 

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

 

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând pe cele sud-estice, unde ploile se vor semnala doar izolat. Vor fi şi averse, însoţite de descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în zonele montane şi submontane, cantităţile de apă pot fi mai însemnate. În timpul nopţii, pe crestele montane, trecător vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în timpul ploilor, iar în cursul zilei şi în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 şi 11 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici