VREMEA va fi închisă luni şi marţi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

Luni, VREMEA va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor normale pentru această dată calendaristică. Ziua va ploua în majoritatea zonelor, în timp ce noaptea aria ploilor se va restrânge către nord-estul ţării.

665 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi închisă luni şi marţi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti

VREMEA va fi închisă luni şi marţi. Prognoza meteo în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

În zona montană, la peste 1700 m altitudine, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi la munte şi trecător în Moldova. În cursul nopţii se va semnala local ceaţă, cu precădere în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 6 şi 14 grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

BUCUREŞTI

Cerul va fi noros, iar pe parcursul zilei temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 6...7 grade. Se va semnala ceaţă, mai ales în a doua parte a nopţii.

MARŢI

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii noiembrie în aproape toată ţara, iar cerul va fi mai mult noros. În vest şi în sud-vest pe arii relativ extinse vor fi ploi moderate cantitativ, iar în restul teritoriului local se vor semnala burniţe şi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, uşor mai scăzute în jumătatea de nord a Moldovei; minimele termice vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade. Se va semnala ceaţă, în special în regiunile extracarpatice, în primele ore ale zilei şi din nou noaptea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici