Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea va fi mai caldă decat in mod obisnuit la inceputul lunii iunie, cu temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 22 si 30 de grade si minime intre 6 si 18 grade, informează ANM.

795 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru weekend

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

In sud-vestul si sudul tării precum si in zona montană, temporar innorările vor fi accentuate si in special după-amiaza si seara, local vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vantului. Punctiform vor fi căderi de grindină si cantităti mai importante de apă. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilitătii atmosferice se vor semnala doar izolat si la cote mai reduse.

BUCUREŞTI

Vremea va fi mai caldă decat in mod obisnuit in această perioadă. Cerul va fi variabil, cu innorări temporare in special după-amiaza si seara si trecător se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vantului. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade

Duminică

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi in continuare mai caldă decat in mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu innorări temporare indeosebi in regiunile sud-vestice si la munte, unde local se vor semnala averse si descărcări electrice. Izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări in zona montană inaltă, dar trecător si in restul teritoriului. Temperaturile maxime, in usoară crestere fată de ziua anterioară, se vor incadra intre 22 de grade pe litoral si 32 de grade in Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 19 grade, mai scăzute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 8 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici