Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, geroasă dimineaţa şi noaptea îndeosebi în centru şi în nord-vest, informează ANM.

1510 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru Sâmbătă şi Duminică (Imagine: AFP / Mediafax Arhiva Foto)

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în extremitatea sudică şi cea de est, unde doar izolat va mai fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului şi în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea, cu viteze de până la 45...50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -6...-4 grade în depresiunile din centrul ţării şi 5...6 grade în Subcarpaţii Getici şi ai Moldovei; minimele termice vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -18...-19 grade în estul Transilvaniei. Pe spaţii restrânse în orele dimineţii şi cu caracter local noaptea, în zonele joase de relief va fi ceaţă asociată şi cu chiciură.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade. 

Duminică

ÎN ŢARĂ

Dimineaţa şi noaptea vremea se va menţine rece, local geroasă în special în centrul ţării, însă la amiază, în majoritatea zonelor, se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în centru şi în sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între -4...-2 grade izolat în Transilvania şi 9...10 grade în Subcarpaţii Moldovei, iar cele minime între -14 şi -4 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -19 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, în zonele de deal din Banat, Crişana şi izolat din Moldova. Local, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici