Vremea va fi rece pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar valorile termice, deşi în uşoară creştere, se vor menţine sub cele normale pentru această perioadă, informează ANM.

6315 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi rece pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea va rece pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru weekend

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Cerul va mai avea înnorări în cursul zilei şi va ploua si sub formă de aversă, local in regiunile centrale si estice si izolat in rest, iar in zona montană precipitatiile vor fi mixte. Vantul va continua să prezinte intensificări la munte, cu peste 70...80 km/h, dar ziua si in restul teritoriului, cu viteze mai mari in Moldova si Dobrogea, unde va depăsi temporar 55 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6 grade pe litoral. Noaptea se va produce brumă pe arii restranse in Maramures, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei si izolat in rest.

BUCUREŞTI

Valorile termice, in usoară crestere fată de ziua anterioară, se vor situa in continuare sub cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu innorări in cursul zilei si, indeosebi după-amiaza, vor fi conditii pentru averse slabe si descărcări electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar minima de 4...5 grade, mai scăzută in zona preorăsenească pană in jurul valorii de 2 grade.

Duminică

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni predominant frumoasă, iar temperatura aerului va continua să crească pană la valori normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele innorări in prima parte a zilei in extremitatea estică si de sud-est, unde vor mai fi conditii de ploaie slabă. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua in Moldova, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 13 si 19 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, mai scăzute in depresiunile Carpatilor Orientali pană la -6...-5 grade. Noaptea, pe arii restranse va fi brumă, iar in zonele joase, ceată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici