Vremea va fi uşor instabilă. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea va fi uşor instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, informează ANM.

1064 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi uşor instabilă. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea se va răci semnificativ. PROGNOZA METEO pentru weekend (Imagine: Cristian Muntean/ Mediafax Foto)

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi temporar noros şi local, după-amiaza şi la începutul nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nord-vestice, centrale şi montane. Ploi vor mai fi pe arii restrânse, cu precădere în prima parte a zilei şi în vestul şi sudul ţării, iar spre sfârşitul intervalului în sud-vest. Izolat, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 26 de grade, uşor mai scăzute pe litoral, iar cele minime între 4 şi 13 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud-est, vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, când vor fi averse slabe şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade.

 

Duminică

ÎN ŢARĂ

Gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat, începând din orele după-amiezii, dinspre vestul şi sud-vestul ţării. Temporar înnorările vor fi accentuate şi pe arii relativ extinse se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi pe spaţii mici va cădea grindină. Temperaturile maxime, în scădere uşoară faţă de ziua anterioară în majoritatea regiunilor, se vor situa între 14 şi 27 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral, iar cele minime între 7 şi 13 grade. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici