VREMEA vineri: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

Vineri, în zonele joase din sudul şi estul ţării, pe fondul persistenţei norilor joşi şi local a ceţii asociată cu chiciură şi trecător cu fulguieli sau burniţe izolate, VREMEA se va menţine rece pentru această dată calendaristică.

1232 afișări
Imaginea articolului VREMEA vineri: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

VREMEA vineri: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

În restul teritoriului, regimul termic va fi mai ridicat decât în mod normal, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi slabe pe spaţii restrânse în extremitatea de nord-vest. În nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte. Vor fi condiţii de polei.  Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă şi în regiunile intracarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4...-3 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 12...13 grade în zona deluroasă a Banatului şi a Crişanei. Temperaturile minime se vor situa între -11 şi 1 grad, mai ridicate în regiunile vestice şi nord-vestice până la 6 grade şi mai coborâte în depresiuni, spre -15 grade.

BUCUREŞTI

Pe fondul persistenţei norilor joşi şi a prezenţei ceţii asociată cu chiciură, mai ales dimineaţa şi noaptea, vremea se va menţine rece pentru această dată calendaristică. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de -3...-1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade.

MUNTE

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales la începutul intervalului în nordul Carpaţilor Orientali, unde vor fi precipiaţii slabe mixte. Vântul va prezenta unele intensificări pe crestele înalte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici