Vremea vineri. Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice şi vor mai fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, local în Oltenia şi în Muntenia şi izolat în sudul Moldovei.

2126 afișări
Imaginea articolului Vremea vineri. Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

Vremea vineri. Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În zona montană va ninge. Vântul va mai avea intensificări ziua în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între  4 şi 11 grade, iar cele minime, în general, între -8 şi 0 grade. În majoritatea regiunilor, pe arii restrânse se va produce brumă.

BUCUREŞTI

Vremea se va menţine rece pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi la începutul zilei va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -1...1 grad. Noaptea este posibil să se producă brumă.

MUNTE

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar va rămâne rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi vor predomina ninsorile, local în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Carpaţii Orientali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici