Wizz Air anunţă că va transfera zborurile din Bucureşti către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow

Compania Wizz AIr a anunţat luni că va transfera, din 14 noiembrie, zborurile din Bucureşti către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow.

939 afișări
Imaginea articolului Wizz Air anunţă că va transfera zborurile din Bucureşti către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow

Wizz Air anunţă că va transfera zborurile din Bucureşti către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow

Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pentru noua destinaţie sunt disponibile online începând cu 119 lei. Compania anunţă că va opera cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni şi vineri.

„Ne străduim permanent să oferim cea mai convenabilă şi diversificată reţea de rute din România. Glasgow este cea mai nouă destinaţie din Bucureşti, de care pasagerii se pot bucura acum datorită tarifelor mici, la bordul aeronavelor noastre moderne. Aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii din România pe zborurilor noastre sustenabile către Glasgow, din luna noiembrie”, a declarat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Cel mai mare oraş al Scoţiei şi al treilea ca mărime din Marea Britanie, Glasgow este un important centru economic şi de afaceri în regiune, precum şi un adevărat centru cultural şi academic, care s-a dezvoltat de-a lungul anilor datorită universităţilor sale sau numeroaselor muzee, palate, galerii de artă, festivaluri şi evenimente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wizz air,
glasgow,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici