Zăpadă în Bucureşti. Primăria Capitalei anunţă că intervine în această noapte: Se aplică tratamente antipolei

Primăria Capitalei anunţă că în Bucuresti se intervine, la ora transmiterii ştirii, cu 188 de utilaje care aplica tratamente preventive antipolei. Este posibil ca în orele următoare să mai ningă în Bucureşti.

1810 afișări
Imaginea articolului Zăpadă în Bucureşti. Primăria Capitalei anunţă că intervine în această noapte: Se aplică tratamente antipolei

Zăpadă în Bucureşti. Primăria Capitalei anunţă că intervine în această noapte: Se aplică tratamente antipolei

"Incepand cu ora 20.00, operatorii de deszapezire au demarat aplicarea tratamentelor cu material antiderapant cu 74 de utilaje, astfel incat traficul rutier sa se desfasoare in conditii de siguranta.
La aceasta ora numarul utilajelor a fost suplimentat, iar in Bucuresti actioneaza, in teren, 188 de utilaje"
, transmite Primăria Capitalei.

În funcţie de evoluţia fenomenelor meteorologice, întregul parc de utilaje care participă la aplicarea programelor de deszăpezire este pregătit să intervină, transmite sursa citată.

"Mentionam ca in prezent se intervine pe arterele cuprinse in Urgenta I, respectiv in zonele din proximitatea pantelor, rampelor, podurilor, dar si pe arterele cu trafic RATB, obiective sociale, institutii publice, institutii de invatamant etc. Ulterior, operatorii de deszapezire urmeaza sa intervina si pe arterele secundare, cuprinse in Urgenta II", se precizează în comunicatul remis MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte persoanele fără adăpost, echipele DGASMB continuă acţiunile privind depistarea persoanelor fără casă şi monitorizează, în 141 de locaţii, aproximativ 70 de persoane care refuză cazarea în centrele sociale, distribuind ceai şi supă caldă, precum şi geci, bocanci, pături.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici