Zărneşti: Yogy, al doilea cel mai bătrân urs brun din lume, a murit

Yogy, al doilea cel mai în vârstă urs brun din lume, care se afla în Sanctuarul Libearty din Zărneşti, a murit astăzi, la vârsta de 43 de ani.

1046 afișări
Imaginea articolului Zărneşti: Yogy, al doilea cel mai bătrân urs brun din lume, a murit

Sursa foto: Facebook/AMP Libearty - Bear Sanctuary

Anunţul a fost făcut de conducerea sactuarului pe pagina de Facebook, postarea fiind însoţită de fotografii cu ursul veteran.  

,,În această dimineaţă, Yogy a închis ochii pentru ultima oară şi a plecat la cer să se întâlnească cu ceilalţi urşi care trăiesc acum doar în inimile noastre”, se precizează în postare.

Yogy a dat semne de bătrâneţe începând cu vara anului trecut, atunci au început problemele de sănătate şi se deplasa cu dificultate. ,

,În ultima perioadă avea mai mereu nevoie de calmante de durere”, potrivit conducerii sanctuarului.

Yogy stat 30 de ani în captivitate la Zoo Sibiu, iar ultima partea a vieţii a petrecut-o la sanctuarul special pentru urşii ce nu pot fi reintroduşi în sălbăticie.

Secţiunea de comentarii din cadrul anunţului a fost umplută de mesaje venite din partea următorilor, fiind trişti la aflarea veştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici