Zece persoane suspectate de furturi, ridicate în urma unor percheziţii în Bucureşti şi Ilfov

Zece membri ai unei grupări care ar fi furat din mai multe autoturisme din Capitală, sub paravanul activităţii de taximetrie, vor fi duse la audieri, în urma unor percheziţii la locuinţele acestora din Bucureşti şi Ilfov, informează, miercuri, Poliţia Capitalei.

123 afișări
Imaginea articolului Zece persoane suspectate de furturi, ridicate în urma unor percheziţii în Bucureşti şi Ilfov

Zece persoane suspectate de furturi, ridicate în urma unor percheziţii în Bucureşti şi Ilfov (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Poliţiştii de la investigaţii criminale fac 12 percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări suspectate de furturi din autoturisme, pe numele a zece persoane fiind emise mandate de aducere.

"Acţiunea a fost demarată în baza datelor şi informaţiilor deţinute de către poliţiştii bucureşteni, cu privire la faptul că membrii grupării ar fi comis aceste furturi sub paravanul activităţii de taximetrie", a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii bucureşteni de la investigaţii criminale, împreună cu Serviciul pentru Acţiuni Speciale, cu sprijinul Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. De asemenea, acţiunea este sprijinită de poliţiştii din IPJ Ilfov, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici