Zece persoane urmărite naţional sau internaţional, depistate în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au depistat, în ultimele 24 de ore, zece persoane urmărite naţional sau internaţional. De asemenea, poliţiştii au aplicat aproape 10.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 3,5 milioane de lei, anunţă IGPR.

764 afișări
Imaginea articolului Zece persoane urmărite naţional sau internaţional, depistate în ultimele 24 de ore

Zece persoane urmărite naţional sau internaţional, depistate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 2.550 de sesizări venite din partea cetăţenilor, iar în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 9.620 de sancţiuni contravenţionale. Au fost organizate 297 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.550 de evenimente, dintre care 2.161 au fost sesizate prin 112. Totodată, au fost sesizate 776 de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive în cazul a 39 de persoane”, potrivit IGPR.

De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 9.620 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.552.580 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 50.635 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 105 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 677 de permise de conducere, dintre care 118 pentru alcool, 285 pentru viteză şi 7 pentru droguri, fiind retrase 292 de certificate de înmatriculare”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici