Zece răniţi, printre care un român, într-un accident între un autocamion şi un autocar, în Bulgaria

Un accident cu zece răniţi a avut loc marţi pe şoseaua Ruse - Byala din Bulgaria. Nouă greci şi un român au fost răniţi în urma evenimentului rutier.

384 afișări
Imaginea articolului Zece răniţi, printre care un român, într-un accident între un autocamion şi un autocar, în Bulgaria

Zece răniţi, printre care un român, într-un accident între un autocamion şi un autocar, în Bulgaria

Zece persoane au fost rănite într-un accident petrecut marţi în Bulgaria. A fost o coliziune între un autocar românesc cu turişti greci şi un autocamion înmatriculat în Turcia. Evenimentul rutier s-a petrecut pe drumul Ruse - Byala, potrivit site-ului dnes.dir.bg.

Victimele - nouă greci şi un român, şoferul autocarului - au fost transportate la Spitalul Universitar Kanev, din Ruse.

Ministerul bulgar de Interne a anunţat că şoferii celor două autovehicule au fost testaţi pentru alcool şi droguri, testele fiind negative.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bulgaria,
ruse,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici