Zece şoferi în stare de ebrietate, prinşi la volan în noaptea de sâmbătă spre duminică în Bucureşti. Ce riscă

Poliţiştii au organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, verificări pe principalele artele din Capitală, în urma cărora au aplicat peste 100 de amenzi, în valoare totală de peste 70.000 de lei. Totodată au fost întocmite 10 dosare penale pentru conducere în stare de ebrietate.

128 afișări
Imaginea articolului Zece şoferi în stare de ebrietate, prinşi la volan în noaptea de sâmbătă spre duminică în Bucureşti. Ce riscă

Poliţiştii Brigăzii Ruriere din cadrul Poliţiei Capitalei au aplicat 127 de amenzi şoferilor care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice sau care au călcat peste limita legală pedala de acceleraţie.

În urma acţiunii din noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost reţinute 22 de permise de conducere, cele mai multe pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi nerespectarea vitezei legale, informează Brigada Rutieră.

„De asemenea, au fost întocmite 10 dosare penale, în special pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenta băuturilor alcoolice şi pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflata sub influenţa substantelor psihoactive", mai arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici