Video Zeci de localităţi arădene, fără energie electrică în urma unei furtuni

Aproxiomativ 30 de localităţi arădene au rămas fără energie electrică, în noaptea de luni spre marţi, în urma unei furtuni, în timp ce acoperişul din tablă al unei foste fabrici din municipiul Arad a fost aruncat de vânt în stradă.

1 afișare

Potrivit Enel Arad, furtuna a avariat posturi de alimentare şi a distrus izolatori din reţelele electrice, lăsând în beznă circa 30 de localităţi, cele mai multe de pe Valea Mureşului.

Echipele de electricieni trimise pe teren nu au reuşit să remedieze toate defecţiunile până marţi dimineaţă, când în jur de zece localităţi mai erau nealimentate energentic.

De asemenea, conform Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în municipiul Arad a fost luat de vânt o parte din acoperişul de tablă a unei foste fabrici, aflată în demolare. Foile de tablă, cu o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, au căzut în stradă, fără să producă pagube sau să rănească pe cineva. Totuşi, pompierii locali au intervenit pentru demontarea întregului acoperiş, care ar putea cădea ulterior şi să rănească pe cineva.

Echipele de intervenţie ale ENEL Arad au finalizat lucrările de remediere a defecţiunilor din reţele, cauzate de furtuna din noaptea de luni spre marţi, astfel că până la orele amiezii a fost reluată alimentarea în toate localităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici