Zeci de mii de persoane au participat la spectacolul „Revelion 2020. Disco Night Fever” din Piaţa Constituţiei - FOTO

Peste 90.000 de oameni au fost prezenţi, în noaptea de Anul Nou, la spectacolul „Revelion 2020. Disco Night Fever”, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), informează Municipalitatea.

376 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de persoane au participat la spectacolul „Revelion 2020. Disco Night Fever” din Piaţa Constituţiei - FOTO

Zeci de mii de persoane au participat la spectacolul „Revelion 2020. Disco Night Fever” din Piaţa Constituţiei

„În noaptea dintre ani, 11 artişti şi trupe locale şi internaţionale de pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever” au adunat, în Piaţa Constituţiei şi pe arterele adiacente, peste 90.000 de bucureşteni şi turişti, care au sărbătorit trecerea dintre ani pe ritmuri disco şi cu focuri de artificii. Primăria Capitalei, prin ARCUB”, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de PMB.

Conform sursei citate, tematica concertului în aer liber de Revelion a fost o ocazie de a asculta live refrenele melodiilor care au făcut istorie pe scenele din România şi din străinătate în anii ’80-’90 şi începutul anilor 2000.

„Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori pentru Revelionul de la Bucureşti a fost concertul O-Zone. Cei trei artişti din Republica Moldova s-au reunit special la Bucureşti pentru grandioasa petrecere dintre ani. Mulţimea din Piaţa Constituţiei a cântat şi a dansat pe ritmurile atât de cunoscute ale pieselor „Dragostea din tei”, “ De ce plâng chitarele”, dar şi altele, care i-au propulsat rapid în topuri pe cei trei interpreţi de la O-zone”, menţionează Primăria Capitalei.

În ciuda temperaturii scăzute de afară, cei prezenţi la „Revelion 2020. Disco Night Fever” s-au bucurat de spectacolul oferit de artistul german Haddway, de solistul Snap!, dar şi de rapperul american Turbo B.

„Una dintre cele mai aşteptate prezenţe la „Revelion 2020. Disco Night Fever” a fost şi cea a formaţiei Milli Vanilli, reunită într-o nouă formulă. Fabrice Morvan a urcat pe scena de la Bucureşti alături de John Davis, iar mişcările de dans, ritmurile arhicunoscute şi energia debordantă a celor doi artişti germani au electrizat atmosfera din Piaţa Constituţiei”, conform sursei citate.

O altă prezenţă din line-up-ul Revelion 2020, care a stârnit multe amintiri printre spectatori, a fost trupa André, recent reuniă.

„Nelipsiţi din playlisturile discotecilor din România, artiştii de la 3rei Sud Est au combinat, spre deliciul publicului, single-urile nou lansate în 2019 cu hituri de acum 30 de ani. Buna dispoziţie în Piaţa Constituţiei a fost asigurată de îndrăgitul artist Horia Brenciu (Horia Brenciu & HB Orchestra), iar baladele trupei Holograf şi ritmurile energice ale melodiilor trupei Vunk, două dintre cele mai longevive şi de succes trupe din România, au transformat seara de Revelion într-una memorabilă”, potrivit PMB.

Atmosfera de la Revelionul din Piaţa Constituţiei a fost susţinută şi de piesele şi vocea lui Cristi Minculescu (în concertul Cristi Minculescu, Valter & Boro), dar şi de ritmurile şi versurile melodiilor lui Ovidiu Komorniyk (din concertul Ovidiu Komornyik & OK Band).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici