Zeci de oameni protestează în Piaţa Victoriei: „PSD, ciuma roşie”

Câteva zeci de persoane s-au adunat, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Capitală, în semn de protest faţă de măsurile luate de guvernanţi, inclusiv creşterea preţului carburanţilor, dar şi din cauza banilor alocaţi în mod justificat, de autorităţile locale, bisericilor.

2411 afișări
Imaginea articolului Zeci de oameni protestează în Piaţa Victoriei: „PSD, ciuma roşie”

Zeci de oameni protestează în Piaţa Victoriei: „PSD, ciuma roşie”

Peste 100 de persoane au venit, duminică seara, în centrul Capitalei pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de scumpirile înregistrate la pompele de carburanţi, precum şi faţă de prestaţia ministerului Educaţiei.

„Ne-am saturat de PSD şi de Firea, care acum s-a gândit că e mai bine să ia bani de la străzi şi de palmieri ca să dea la biserici. Nu am nimic cu bisericile, dar cred ca ar trebui sa prioritizăm lucrurile. S-a scumpit benzina şi acum se vor scumpi toate pentru că trebuie să scoată de undeva bani pentru a da pensiile şi salariile pe care le-au tot promis”, susţine Ionela, o femeie de 40 de ani prezentă în piaţă.

„Dacă Dragnea ar întra la puşcărie, nu ar mai fi proteste. Eu o să ies în stradă până o să îl văd pe Dragnea acolo unde îi este locul. L-a schimbat pe Grindeanu ca să aducă un guvern mai slab, iar cea mai bună dovadă este ministrul Educaţiei, care face ce îl duce pe el capul şi care nici măcar nu ştie să vorbească corect limba româna. Să le fie ruşine!”, explică, nemulţumit, Andrei, în vârstă de 36 de ani.

„Eu stau şi mă întreb cât crede acest Guvern că mai avem răbdare cu el? O să se ajungă la proteste ca asta iarnă dacă nu o să se renunţe la legile justiţiei, care sunt o ruşine pentru ţara asta. Adică CSM a dat aviz negativ, ambasadele spun că legile astea nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu Occidentul, şi ei tot insistă să facă numai ce vor ei. Dacă noi i-am ales, noi ii vom da jos”, a declarat şi Răzvan, un tânăr ieşit în stradă pentru a protesta.

„Mai bine mort decât pesedist!” şi „PSD, ciuma roşie!” se numără printre lozincile scandate de cei prezenţi în Piaţa Victoriei.

La faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie, dar şi dispozitive de jandarmi, pentru a asigura ordinea publică în zonă.

Circulaţia în Piaţa Victoriei se desfăşoară normal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici